WEKO3
アイテム / 食品凍結における伝熱と品質変化を連結する階層的研究 / TE-PR-TADA-Y-kaken 2002-5p
TE-PR-TADA-Y-kaken 2002-5p
ファイル | ライセンス |
---|---|
TE-PR-TADA-Y-kaken 2002-5p.pdf (617.9 kB) sha256 ea00a5ec305fff4161dbb50f0d6a99a0cccc0a0d4539a00a2e8c2fe2a172dbe3 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2017-12-22 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | TE-PR-TADA-Y-kaken 2002-5p.pdf | |||||
本文URL | https://kanazawa-u.repo.nii.ac.jp/record/43108/files/TE-PR-TADA-Y-kaken 2002-5p.pdf | |||||
ラベル | TE-PR-TADA-Y-kaken 2002-5p.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 617.9 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|